Csillámtetoválás

A csillámtetoválás vagy csillámporos testfestés egyszerűen elkészíthető, csillámló és trendi testdísz. Az élénken csillogó, színes minták Európa-szerte uralják az ideiglenes testfestés világát.

Liliom csillámtetoválás

Festő: Cserkúti Viola

Akár naponta / hetente új csillám tetoválás mintát készíthetsz magadnak, új színekkel attól függően, hogy mihez van kedved. A tetoválásokkal ellentétben a csillámtetoválás rugalmasságot és szabadságot biztosít számodra.

A karkötőhöz, nyaklánchoz, bokalánchoz hasonló mintákkal tökéletes vízparti “ékszert” alkothatsz. Sokféle virágos-indás sablont kínálunk számodra a könnyen elkészíthető, vízálló csillám tetoválásokhoz.

A csillámtetoválásnak nem feltétlenül kell feltűnőnek lennie. Ha színjátszó (irizáló) csillámport használsz a mintához, akkor a csillám tetoválás hatása visszafogott lesz, csak bizonyos ráeső fénynél csillan meg. Ezt használjuk ki például a halvány esküvői testfestés készítésénél. Ha metál vagy hologramos (lézer) színeket használsz, a minta feltűnő, élénken csillogó, tetoválás hatású testfestés lesz.

Lehet, hogy bonyolultnak tűnik számodra a csillámtetoválás. Ha igen, akkor válaszd a teszt, vagy a kezdő csillámtetoválás szettet, melyek tartalma kiválóan megfelel gyakorlásra. Ha több embernek szeretnél csillám tetoválást készíteni, akkor a CsillámVilág csillámtetoválás szettjei közül válaszd a Party, vagy Professzionális szetteket. Bennük minden eszközt, kelléket és leírást megtalálsz ahhoz, hogy  gyönyörű, vízálló csillámtetoválást készíts maximum 5 perc alatt. Ehhez nem kell kézügyesség, hiszen a sablont a szettben találod.

A bal oldali menüsorban képeket és step-by-step csillámtetoválás leírást is találsz.

Ideiglenes és tartós testfestési módok összehasonlítása:

Csillámtetoválás  Henna Tetoválás
Szín élénk vagy visszafogott színek széles skálája korlátozott (barna árnyalatai) színek széles skálája
Tartósság 3-22 nap 3-22 nap állandó
Elkészítés ideje Rövid (5 perc) paszta a bőrön 6 órán át néhány perc (bőr megnyugvása pár nap)
Hatása az egészségre Külső minta, biztonságos Bőrbe szívódik, biztonságos Bőrbe kerül a festék, fertőzés veszély
Elkészítése Fájdalommentes Fájdalommentes Fájdalmas
Alapanyag Kozmetikai minőségű anyagok: csillámpor és ragasztó Természetes Kémiai alapanyag

Hozzászólások

Csillámtetoválás — 8 hozzászólás

  1. Pingback: Csillám-kvíz 9. – Játssz és nyerj! - csillámtetoválás

  2. Pingback: csillam-kviz

  3. Pingback: Miért tetoválás a csillámtetoválás? - csillámtetoválás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!