Pillangós hercegnő arcfestés

Pillangós hercegnő arcfestés

Köszönjük, ha megosztod velünk a munkád elkészítésének lépéseit – képekben. Nagyra becsüljük a ráfordított időt és energiát. Szívesen közöljük is azokat az Arcfestés Lépésről lépésre oldalon, a neved és – ha van – a weboldalad megjelölésével. Természetesen erről e-mailben értesítünk.

Nem csak arcfestést, hanem karra… egyéb helyre készült motívumokat is bemutathatsz, amik arcfestékkel készültek. A step-by-step képek beküldéséhez használd a lenti űrlapot.

Kérlek, tarts be néhány alapelvet, hogy szép, tiszta képek készüljenek, megfelelő világításban…

Alapelvek

 1. A fotók közelről mutassák be az egyes lépéseket.
 2. A modell a kamerába nézzen.
 3. A fényképezés lehetőleg ugyanabból a szögből történjen minden lépésnél. Egy jó példa itt.
 4. A fényképek függőlegesek vagy vízszintesek is lehetnek, de egy sorozaton belül ugyanolyanok.
 5. A képarány legyen 4:3. A legtöbb kameránál ez az alapértelmezett.
 6. Minimális felbontás 1028×768. Kérlek, ne küldj be kis felbontású, telefonnal készített, homályos, életlen fényképet.
 7. Kérlek, ne írj a képre, ne helyezz rá logót.

Űrlap

FIGYELMEZTETÉS: Előfordul, hogy az űrlapon való küldés funkciója Chrome böngészőben nem működik. Javasoljuk a Firefox vagy az Internet Explorer használatát.

:

:

:

Szükséges eszközök:

 • :
 • :
 • :
 • :
 • Víz
 • :

Fotók
File típusok: .jpg, .jpeg vagy .png. Maximum méret: 4 MB/kép.

Néha nem lehet a 7 lépés keretei közé szorítani a bemutatott mintát. Például ha bonyolultabb részletet, vagy speciális technikát mutatsz be. Ezek bemutatásához használd a következő képfeltöltőt.
:

: captcha
A képen látható szöveg:

Egyetértek a lenti Feltételekkel

(Nyomd meg a Küldés gombot, és várj....a képek feltöltése pár percig is eltarthat.)

Feltételek

 1. A képek elküldésével elismered, hogy azok a Te munkáid. Internetről letöltött, vagy mástól “elkért” képek nem indulnak a versenyen, a küldő pedig kizárásra kerül a további versenyekből is. Az ebből eredő problémákért a beküldő vállalja a felelősséget.
 2. Minden beküldött képért az alkotót illetik meg a szerzői jogok. A képek elküldésével az alkotó hozzájárul ahhoz, hogy azokat a CsillámVilág az interneten vagy nyomtatott anyagaiban felhasználhassa. Ha a modell arca látható a beküldött fotón, a beküldőnek rendelkeznie kell a modell írásos belegyezésével a fotó nyilvánosságra hozataláról.
 3. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a beküldő IP címét szerverünk rögzíti. Ezt az adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljük.