Keressen többet!Kozmetikusként, műkörmösként, testfestőként munkád része, hogy alkotásoddal örömet okozz – főleg a hölgyeknek. Minél szebb és tartósabb az eredmény, annál nagyobb az elégedettségük. De hogyan növeld a bevételed?

A bevétel hatékony növelésének három módja:

  1. A szolgáltatás egyedivé és vonzóvá tétele,
  2. A szolgáltatás népszerűsítése,
  3. Hatékonyság növelése – gyorsasággal és eredményességgel.

A csillámporos testfestés mindhárom fenti szempontnak megfelel.

Egyediség és tetszetősség

Egyediség és tetszetősség

Festő: Soós Krisztina

A csillám tetoválás egyértelműen feltűnőbb, sokkal intenzívebben felhívja magára a figyelmet, mint például egy smink.

Látványa a bőrön szemet gyönyörködtető, emellett egy jó minőségű ragasztóval 7-14 napig a bőrön marad (természetesen hamarabb is el lehet távolítani).

színek és a csillogás ma szerencsére divatos dolgok. A színek magukban is erős kifejező hatásúak, a csillogás pedig – amit a csillámpor ad a színhez – még jobban felfokozza a színek élénkítő hatását

Népszerűség

Pillangó csillámtetoválás

Festő: Czinkné Poór Judit

Miért van az, hogy még azt is elbűvöli a csillámos tetoválás, aki eddig nem kedvelte a testfestés egyik fomáját sem?

Sokszor van az, hogy azok az emberek is beleszeretnek a csillámos tetoválásba, akik korábban sem a hennát sem a testfestést nem kedvelték. Azok a testfestéssel foglalkozó kozmetikusok, műkörmösök, akik a csillámfestést is kínálnak az érdeklődőknek, arról számoltak be, hogy forgalmuk alkalmanként, rendezvényenként 70-90%-kal nőtt. A csillámos tetoválás egyre népszerűbb…

Képzeld el, hogy van valami az eszköztáradban, ami a többieknek nincs: egy csillámos testfestő készlet, melyet jól tudsz használni az üzletedben!

Ha egy hölgy kipróbálta már a csillámos testfestést Nálad, biztos, hogy gyorsan elterjed a híred. Melyik barátnő ne szeretne magára hasonló díszt kérni? Ha megvan a csillogó festés, onnantól kezdve élő reklámtáblaként viszi híred.

Ha a településen más szakmabéli is van, a véletlen műve is lehet, hogy pont Nálad kötött ki a vendég. Érd el, hogy ne csak véletlen legyen, hanem tudatosan válasszon Téged – a jobbikat!

Milyen lenne egy csillámos tetoválás hatása egy rendezvényen?

Én már megtapasztaltam. A gyerekek és a felnőttek egymást küldik a testfestőhöz, hiszen ők is szeretnének maguknak ilyen feltűnő, csillogó, divatos, tartós csodát. Említésre méltó az is, hogy ezért a különleges, tartós csillámfestésért hajlandóak (vagyunk) 30-50%-kal többet fizetni, mint egy egyéb testfestésért.

Hatékonyság növelése

Most, hogy elegendő érdeklődőt vonzottál, hogyan lehetsz biztos abban, hogy elégséges szolgáltatást nyújtasz?

Csillámfestés

Festő: Catriona Finlayson

Az embereknek nincs sok idejük… Nekünk sem. Fontos, hogy olyan eszközöket és alapanyagokat használjunk a munkánk során, melyek által rövid idő alatt minőségi munkát tudunk végezni.

Ha a CsillámVilág csillám tetoválás készletek valamelyikét használod, ez a probléma ki van pipálva. Egy 6 cm x 6 cm-es, sokszínű csillámos tetoválás 4 perc alatt elkészíthető! Mindez anélkül, hogy speciális képességekre lenne szükség.

Minél több csillám tetoválást vagyunk képesek elkészíteni adott idő alatt, annál több embert tehetünk elégedetté. Minél több ember elégedett a csillám tetoválásával, annál többet keresünk.

Caveat emptor – Mire figyelj oda?

Láb csillámtetoválás

Festő: Mészáros Mónika

Bár jól néz ki a csillámos tetoválás, van néhány dolog, amire oda kell figyelned.

Soha ne fess a szemhez közel, mert ha szembe kerül a csillámpor, irritációt okoz.

Ne használj olyan csillámport a bőrön, ami fémet (aluminium, stb.) vagy ártalmas pigmenteket tartalmaz. Bár a csillámpor mindig kis mennyiségben kerül a bőrre, még ez a kis mennyiség is okozhat allergiát, ha nem a megfelelő minőségű port használod.

Tilos a nem kozmetikai csillámpor (hobbi-, vagy műkörömre készített csillámpor ) bőrön való alkalmazása. Még ha nem is tudtuk ezt, a tudatlanságra való hivatkozás nem fog megmenteni az esetleges bírságtól.

Mindig magas minőségű, poliészterből készült, kozmetikai csillámport és selyemport használjunk a testfestés bármely területén (smink, gyermekarc-festés, csillám tetoválás…). Webshopunkban elérhetők az itthon kapható legjobb minőségű csillámporok és selyemporok.

Ne használj rossz minőségű csillám-ragasztót. A ragasztók bizonyos fajtái tartalmazhatnak bőrre ártalmas anyagokat. A csillám ragasztó kiválasztásánál is mindig a testfestő felelőssége, hogy jó minőséget használjon.

Minden ragasztó, mely nálunk kapható, jó minőségű, bőrbarát ragasztó.

CsillámVilág webshop

Meghívunk Téged, látogass el webáruházunkba, ahol magas minőségű testfestéshez szükséges alapanyagokhoz juthatsz hozzá.

  • Aggódásnak helye nincs: Csak minőségi, ellenőrzött termékeket szerezhetsz be.
  • Kényelem: Vásárolj otthonodból. A legtöbb, készleten levő áru 48 órán belül kiszállításra kerül.
  • Biztonság: A fizetési mód választható. Utalhatsz bankszámlára, feladhatod az összeget postán, vagy kérheted utánvéttel a termékeket.
  • Gazdaságosság: Kínálunk előre összeállított szetteket is, melyek ára olcsóbb, mintha külön vásárolnád meg az egyes elemeket. A komplett Extra és Professzionális csillámfestő készletekhez ingyen mintagyűjtemény-füzet jár!
  • Rugalmasság és választék: Színek és minták széles választéka. A csillám tetoválás készletek részben személyre szabhatóak. Megrendelésedhez mellékeld, hogy milyen színű csillámot és sablont kérsz.

Kattints ide, és nézz körül most!

[widget_area] - Area per-page-# not defined.


Hozzászólások

Keress többet! — 1 hozzászólás