“A jó marketing nem mentheti meg a rossz terméket, de rossz marketinggel tönkretehetjük a jó terméket.” – Philip Kotler

Marketing tippekLehet, hogy már profi vagy szakmádban, és gyönyörű arcfestést hennát vagy egyéb testfestést készítesz. Ezek után úgy érzed, megérdemelnéd, hogy többet is keress. Ennek elérésében tud segíteni egy személyre szabott marketing stratégia, hiszen jó marketinggel megduplázhatod, sőt meg is triplázhatod a jövedelmed.

Ha már próbálkoztál marketing könyvekkel, tanfolyamokkal, akkor tudod, milyen szárazak és zavarosak. Ne vesztegesd tovább a pénzed és időd olyan tananyagokra, melyek nem értik meg a Te szakmád problémáit!

Mi megértjük a testfestőket, ismerjük gondjaikat, éppen ezért összegyűjtöttünk néhány – már a gyakorlatban is bevált – technikát. Ezek abban segítenek, hogy több vendéged legyen, és ezáltal a bevételed is emelkedjen.

Minden CsillámVilág tanfolyam – legyen az csillámfestés, esküvői testfestés, hennafestés vagy gyermek arcfestés tanfolyam – jó néhány konkrét, testfestésben használható marketing tippel látja el a tanulókat. Ahhoz, hogy valóban sikeresek legyenek a frissen végzett tanulók, fontos, hogy alkalmazzák azokat a tippeket és ötleteket, melyeket a tanfolyamon sajátítanak el.

Semmi elmélet,  Semmi zavarosság,  Semmi halandzsa, csak világos, pontos és a gyakorlatra összpontosító technikák.

Kipróbált, tapasztalatokban gyökerező módszereket ajánlunk, melyek könnyen alkalmazhatóak, és azonnali hatásuk van.

Néhány ötlet:

További jó marketing tippekért gyere a CsillámVilág tanfolyamaira!

CsillámVilág hírlevél: A speciális kedvezményekről, akciókról e-mailben értesülhetsz. Ne hagyd ki!