A CsillámVilág Kft. az első és leggyorsabban növekvő csillám tetováláshoz és testfestéshez szükséges kellékeket forgalmazó vállalkozás Közép-Kelet Európában.

Fontos számunkra, hogy vásárlóink mindennapjait örömtelivé tegyük. Ez a legjobb hely Neked, ha részt vennél egy minőségi kiszolgálást, kiváló termékeket, alapos oktatást és hiteles információkat biztosító csapatmunkában.

Karriered ugyanolyan komolyan vesszük, ahogy Te magad. Így együtt leszünk a legmotiváltabb, magasan teljesítő csapat a régióban.

Központunk Magyarországon van, de  célunk terjeszkedni az Egyesült Királyságban, az USA-ban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában, Görögországban, Törökországban, Oroszországban és Ausztriában.

Rugalmasak vagyunk: munkát vállalhatsz teljes időben, részmunkaidőben vagy részt vehetsz projektekben is.

A jelenleg betöltésre váró munkaköröket alább tekintheted meg:

  • Ügyfélszolgálati asszisztens

Az ügyfélszolgálat sokszínű tevékenységéhez keresünk legalább középfokú végzettséggel és középfokú angol nyelvtudással rendelkező jelöltet 8 órás munkaviszonyra.
Feladatok:
– megrendelések számlázása, összekészítése
– házipénztár kezelése
– vásárlók kiszolgálása
– telefonos ügyfélszolgálati teendők ellátása
– adminisztráció

Elvárások:
– magabiztos készpénz kezelés
– kedves személyiség
– jó kommunikációs képesség, jó helyesírás
– feladatok önálló priorizálása
– word, excel, internet felhasználói szintű ismerete
– jó teherbírás
– középfokú angol nyelvtudás

Előny:
– felsőfokú végzettség
– kereskedelmi tapasztalat
– Budapesti lakhely

Ha motivált, ötletgazdag jelentkező vagy, küldd el önéletrajzod a jobs@csillamvilag.com címre akkor is, ha fent nem látsz üres állást.