Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Biztonságos az interneten vásárolni?
 2. Mi az előnye a csillamvilag.com fióknak?
 3. Hogyan fizethetem ki a megrendelésem?
 4. Mikor kapom meg a megrendelésem?
 5. Mennyibe kerül a szállítás?
 6. Lehet személyesen átvenni a megrendeléseket?
 7. Vásárolhatok az ügyfélszolgálaton?
 8. Mit tegyek, ha rendelésem még mindig nem érkezett meg?
 9. Hogyan küldjem vissza a terméket, ha meggondoltam magam?
 10. Hogyan vásárolhatok viszonteladóként?
 11. Regisztráltam a csillamvilag.com fórumon. Bejelentkezhetek ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval a webáruházba?
 12. Nem enged tovább a regisztrációnál a webshop. Mit tegyek?
 13. A kérdésemre nincs válasz itt. Mit tegyek?

  1. Biztonságos az interneten vásárolni a CsillámVilág-tól? 
   A CsillámVilág egy jó hírnévnek örvendő, 2009 óta működő cég. Olyan nemzetközi márkát tudhatunk magunkénak, mint a glitterify.me, de viszonteladói vagyunk a következő világmárkáknak is: ViolentLips, Eulenspiegel, Mehron, DiamondFX, Snazaroo, Illusion. Webáruházunkban kártyával a PayPal rendszerén keresztül is lehet fizetni, ami a világ egyik legbiztonságosabb fizetési módját kínálja. Választható az utánvét vagy a rendelés személyes átvétele is. A Fizetés link alatt több információ elérhető a fizetési módokról.

  1. Mi az előnye a csillamvilag.com fióknak? 
   Mivel regisztrációval, és jelszavas bejelentkezéssel lehet használni a webáruházat, így biztosítjuk vásárlóinkat arról, hogy más nem használhatja e-mail címét rendelés leadásához. Fiók létrehozása számtalan további előnnyel jár:

   • Rendelések nyomon követése: rendelés leadása után ismét bejelentkezve meg lehet tekinteni a rendelés épp aktuális státuszát. (Fiók – Rendeléstörténet)
   • Címek felvétele: Minden korábban megadott szállítási és számlázási címet elment a webáruház, így újabb rendelés leadásakor nem kell azt ismét begépelni. Korlátlan mennyiségű cím felvihető egy Fiókon belül, így könnyű lesz mindig az épp aktuálisat kiválasztani a listából. (Fiók – Címjegyzék: itt megadható, hogy a sok cím közül melyik legyen az alapértelmezett.)
   • Rendeléstörténet: Minden korábbi rendelés bármikor ismét megtekinthető, és újrarendelhető – ezáltal idő spórolható meg. Újrarendeléshez a Fiók – Rendeléstörténet-en belül kattintsunk az adott rendelés mellett levő Újrarendelés ikonra. Ezáltal a korábbi termékek ismét a kosárba helyeződnek, ahol még bárhogy lehet módosítani azt a véglegesítés előtt.
   • Kedvencek: Egy-egy terméket könnyebb lesz legközelebb megtalálni, ha a Kedvencek közé helyezzük. Minden terméklapon van egy ‘Kedvencekhez adom’ link. Erre kattintva (csak bejelentkezés után) a webshop az adott terméket elmenti a vásárló Kedvencei közé. Később a Fiók – Kívánságlista-ban találod meg őket.
   • Letöltések: Több letölthető terméket kínálunk. Ezek ingyen letölthető pdf file-ok. Letöltésükhöz bejelentkezés szükséges, majd a Fiók – Letöltések  menüpontból tölthetők le a számítógépre.
   • Hűségprogram: Már első vásárlás után is hűségpontok gyűjthetők a webáruházban. A pontok későbbi vásárlás során beválthatók, ezáltal kedvezményes vásárlásra adnak lehetőséget. A pontok bejelentkezés után válthatók be. Mennyisége a Fiók – Hűségprogram menüpontban ellenőrizhető.

  1. Hogyan fizethetem ki a megrendelésem? 
   Több biztonságos és kényelmes módot kínálunk a rendelések kifizetésére: banki átutalás, utánvét, PayPal és készpénz az ügyfélszolgálaton.  Ezek a rendelés leadása során választhatók ki a Pénztár-nál. Több információ a Fizetés oldalról érhető el.

  1. Mikor kapom meg a megrendelésem?
   A megrendelések kézbesítése akár másnapra lehetséges. A déli 12 óra előtt beérkező utánvétes megrendeléseket aznap feladjuk, és többnyire a következő munkanapon érkeznek meg (utánvét választása esetén). Adott napra is kérhető kiszállítás – ez esetben a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a kiszállítás napját. Hétvégén, munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Személye átvétellel is átvehető a megrendelés az ügyfélszolgálaton, ahol készpénzzel lehet fizetni. Több információ a Szállítás oldalról érhető el.

  1. Mennyibe kerül a szállítás?
   • A Magyarországra történő szállítás előre fizetés (átutalással vagy PayPal-on) esetén egységesen 850 Ft. Ha utánvéttel kérnéd a csomagot, ez +250 Ft lesz.
   • 10000 Ft feletti megrendelés kiszállítása Magyarországon belül ingyenes. Több információ a Szállítás oldalról érhető el.

  1. Lehet személyesen átvenni a megrendeléseket?
   Igen, a Bp. 1063, Szív u. 18. alatt. Több információ a Szállítás oldalról érhető el.

  1. Vásárolhatok az ügyfélszolgálaton?
   Az ügyfélszolgálaton csak előre, interneten leadott megrendelések vehetők át. Itt, a helyszínen is leadható rendelés az ügyfélszolgálaton levő számítógépen, és az azonnal átvehető.

  1. Mit tegyek, ha rendelésem még mindig nem érkezett meg? 
   Amikor feladjuk a csomagot, e-mailt küldünk a rendelés megváltozott állapotáról. A következő munkanapon a szállító cég is e-mailt küld, melyben megtalálható a csomag nyomon követésére alkalmas link. Érdemes a kiszállító céggel felvenni a kapcsolatot, ha a már feladott csomaggal kapcsolatban van kérdés (az általuk küldött e-mail tartalamazza az elérhetőségüket).

  1. Hogyan küldjem vissza a terméket, ha meggondoltam magam? 
   Bejelentkezés után a Fiókom menüpontból kezdeményezhető a megrendelés visszaküldése. Több információ a Visszavásárlási garancia oldalról érhető el.

  1. Hogyan vásárolhatok viszonteladóként? 
   Ha üzlettel rendelkezel, és tovább értékesítenéd termékeinket, írj a partner@csillamvilag.com címre.

  1. Regisztráltam a csillamvilag.com fórumon. Bejelentkezhetek ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval a webáruházba?
   Weboldunkon lehetőség van Google, Facebook és CsillámVilág fiókos bejelentkezésekre. Webáruházunkban a bejelentkezés csak regisztráció után lehetséges, elkerülve ezzel az esetleges Google vagy book fiókokban történt visszaéléssel történő rendelés leadást. Külön regisztráció szükséges a webáruházban annak is, aki már Fórumunk tagja. A bejelentkezés folyamata talán bonyolultabb, mintha bejelentkezés nélkül kellene rendelést leadni, de sokkal biztonságosabb. Ezt figyelembe véve alakítottuk ki a fenti megkötést.

  1. Nem enged tovább a regisztrációnál a webshop. Mit tegyek?
   A ‘megye’ legördülő menüben ki kell választani a ‘nincs’ opciót. Ez után gond nélkül engedi a rendszer a továbblépést.

 1. A kérdésemre nincs válasz itt. Mit tegyek? 
  Kérdezz e-mailben, vagy telefonon. E-mail: info@csillamvilag.com Tel.: 061-781-3422