1. Bőrbiztonság garanciaborbiztonsag-garancia-csillamvilag

Beszerzési forrásaink biztonságosak. Garantáltan bőrbarát arcfestékeket, hennás termékeket és csillám tetoválás termékeket szerezhetsz be nálunk. Ezek gyermekek és felnőttek bőrén is alkalmazhatók. (Vigyázz! Máshol vásárolható termékeken garanciaként feltüntetett CPNP szám nem jelent minőségi garanciát!)

2. Magas fényű csillám- garanciacsillamvilag-csillam-grancia
Ha a CsillámVilág magas fényű kozmetikai csillámport használod csillám tetováláshoz, arcfestéshez vagy egyéb testfestéshez, sminkhez, az úgy fog csillogni a bőrön, hogy minden szemet oda vonz.

Lehet, hogy máshol ezt a kifejezést: ‘magas fényű csillám’ nem látod. Ekkor véleményem szerint valószínű, hogy a csillámporok halványak, ezáltal a velük készült alkotások sem lesznek szemet gyönyörködtetőek. Legszebbek a metál és lézer csillámporok. A színjátszó csillámok jellegüknél fogva áttetszők.

3. Szakértői garanciaszakertoi-garancia-csillamvilag
A webáruház kínálatát a legnagyobb szakértelemmel állítjuk össze, és többszintű képzéseken tanítunk meg a termékek helyes használatára illetve a lokális testfestés technikáira. Segítünk tájékozódni a henna, csillámtetoválás, arcfestés világában, hogy tudatosan vásárolj, minőséget.

4. Legkedvezőbb beszerzési forrás garanciaarertek-garancia-csillamvilag
Prémium minőséget nem lehet olcsón kínálni. Webáruházunk termékeinek 60%-át egyenesen a gyárból, a maradékot a nagy márkák központi képviseletéről szerezzük be. Íly módon mégis sikerül a legjobb áron beszállítanunk a termékeket. Neked pedig a legjobb dolgod itt van, hiszen kitűnő minőségű termékeket szerezhetsz be a a legjobb ár-érték arányban.

5. Mosoly garanciamosoly-garancia-csillamvilag
Az általad készített testfestéssel garantáltan mosolyt csalsz modelled arcára.

A minőséget magasan, az árakat alacsonyan tartjuk. Ha mégis olcsóbban találod meg ugyanazt a terméket máshol, akkor azon az olcsóbb áron vásárolhatod meg nálunk is.

+ Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a megrendeléstől számított 3 napon belül azonos gyártó mindenpenzvisszafiezetes-csillam-garancia

paraméterében megegyező termékét máshol olcsóbban találod meg és ezt nekünk írásban igazolod, úgy nálunk a szóban forgó terméket az adott alacsonyabb áron vásárolhatod meg. Akciós és %-os termékekre is!

Feltételek

– A legjobb ár garancia a magyarországi webáruházakban vagy üzletekben elérhető új termékekre vonatkozik.

– Aukciós oldalakon és apróhirdetésekben kínált termékekre a legjobb ár garancia nem vehető igénybe.

– Az összehasonlításra kerülő árak ugyanazokra  termékekre (megegyező súly, űrtartalom, terméknév, gyártó) kell hogy vonatkozzanak.

– A legjobb ár garancia igénylést meg kell küldeni az info@csillamvilag.com címre a leadott rendelést követő 3 napon belül. Erre a CsillámVilág a másik weboldal vagy bolt ajánlatának vizsgálata után a lehető leghamarabb írásban válaszol. Amennyiben jogosult vagy a legjobb ár garancia igénybevételére, az adott terméket a kedvezőbb áron számlázzuk. Ha a fizetés már megtörtént, a túlfizetés a www.csillamvilag.com/shop kínálatából levásárolható. Már kifizetett összeg nem kerül visszafizetésre.

A CsillámVilág Kft. fenntartja magának a jogot a legjobb ár garancia feltételeinek megváltoztatására. Az érvényes feltételek ezen az oldalon érhetők el.