A Megrendelő a megrendeléstől indoklás nélkül elállhat. Az elállás módja:

Pénz visszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garancia

a) a megrendelést követő 24 órán belül: e-mail küldésével a sales@csillamvilag.com címre,

b) az áru kézhezvételét követő 8 hónapon belül: a nem használt áru eredeti csomagolásban és sérülésmentesen történő visszajuttatásával az ügyfélszolgálat címére. Ha a Megrendelő postai úton küldi vissza a terméket, azt ajánlott küldeményként tegye. Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja.

Ha az áru minőségével elégedetlen a vásárló, a mellékelt útmutató tanácsainak betartása ellenére, akkor e-mailben, vagy telefonon jelezze felénk kifogását, és a terméket visszavásároljuk. Ezt a jelzést vásárlást követő 8 hónapon belül bármikor megteheti.

Amennyiben a megrendelő postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, az Eladó legkésőbb a visszaküldött termék ügyfélszolgálat címére történő megérkezésétől számított 30 napon belül utalja vissza a termékek árát és első szállítási költéségét a Megrendelő által helyesen megadott bankszámlaszámra. Az Eladó nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott adatok pontatlanságából vagy helytelenségéből eredő teljesítési hibákért. A vásárolt termék sérülésmentes, fenti címre eljuttatásának költségei a vevőt terhelik. Utánvéttel visszaküldött csomagok visszavételére nincs lehetőség.

Tanfolyamra jelentkezés és tanfolyam díj beérkezésének határideje: a tanfolyam kezdőnapja előtti 4. nap. Lemondás lehetséges írásbeli nyilatkozattal a kezdőnap előtti 5. napig. A tanfolyam előtt kevesebb mint 5 nappal történő lemondás esetén a tanfolyam teljes díja esedékes a Megrendelő részéről, melyet az Eladó nem köteles visszafizetni.

Minden tanfolyamunkon biztosítjuk a 100%-os pénz visszafizetési garanciát: ha az oktatás kezdetétől számított 2 órán belül elégedetlen lennél a tapasztaltakkal, akkor ügyfélszolgálatunkon (a helyszínen) azonnal visszafizetjük az általad befizetett összeg 100%-át. Két órán túl ezt a lehetőséget nem biztosítjuk.